Legolas.bet snart här!

Legolas kommer snart att komma in i vårt utbud som vi verkligen gillar. Legolas är en ny spelsida som lanserades under våren år 2017 och som ger ATG en ordentlig fight då man erbjuder sin spelare möjlighet att spela på travsport. ATG har under alla år varit ensamma på den svenska spelmarknaden när det gäller spel på trav, även om det finns ett par större spelbolag som har försökt att ta marknadsandelar från ATG, utan att ha lyckats speciellt bra. Men med Legolas på marknaden kan vi räkna med att ATG kommer att få det svettigt.

Namnet Legolas har man tagit från en av Sveriges mest kändaste travhästar som rönte stora framgångar under sin aktiva karriär, vilket han inledde med att vinna 19 travlopp i rad. Legolas är den travhäst som har haft störst påverkan på svensk travsport och nu kommer namnet att få leva vidare med spelsidan Legolas, som också förväntas sätta ett stort avtryck på svensk travsport. Legolas vänder sig främst till den svenska spelmarknaden och erbjuder de svenska spelarna en svensk spelmiljö, information på svenska och en svensktalande kundtjänst.

Spelutbudet hos Legolas Bet

På spelsidan Legolas så kan man betta på travsport och då svensk travsport. Det går även att lägga spel på spel på stora travlopp som bland annat det franska Prix d´Amerique och det amerikanska Hambletonian, men även andra årliga travlopp i ett flertal länder. Det är även möjligt att spela på fler lopp i varje travtävling och på mindre travlopp som man idag inte erbjuder spel på hos ATG.

Hos Legolas kan man lägga oddsspel på vinnare men även spela på ett stort antal andra kombinationer. Utöver det så går det även bra att lägga spel på vanlig sport som på vilket spelbolag som helst.