Speedy Bet

Lanseringen av Speedy Betting är äntligen här och förväntningarna är höga. Inte nog med att Speedy Betting erbjuder både spel utan konto så får alla spelare behandlade uttag inom 5 minuter. Vi behöver inte längre vänta flera timmar på att få våra uttag behandlade. Framtidens spelbolag är redan här med innovativa lösningar kring registreringar och uttag. Hos Speedy Bet kan vi njuta av betting i högkvalitativ spelmiljö och fokusera på att inte behöva tänka på omsättningskrav och nekade uttag. Genom inloggning genom Mobilt BankID så behövs ingen registrering och uppgivande av personuppgifter, adresser, bankkonton och kontokort. Man kan helt klart säga att denna sida lägger ribban högt när det kommer till kundanpassning och det är något som värderas högt hos många spelare.

Speedy Bet Bonus

Tyvärr så erbjuds det inte några bonusar på denna oddssida utan vi får helt enkelt nöja oss att spela utan dem. Fördelarna blir då givetvis att vi kan casha ut så fort som möjligt utan något krångel med omsättningskrav, kvarstående bonuspengar eller liknande. Speedy bet erbjuder helt enkelt betting i världsklass med möjlighet för alla spelare att plocka ut sina vinster när som helt utan krångel. Som spelare kan vi helt enkelt spela på precis vilka odds, marknader, singlar, dubbelspel eller liknande utan att behöva tänka på omsättningskrav.

Spelutbud

Både bredd och variation bland sporter, ligor och länder finns att välja mellan hos Speedy Bet. Du hittar därför riktigt bra odds och massor med marknader för respektive match hos Speedy bet. Spel och betting live finns tillgängligt för den som gillar att spela under pågående matcher. Detta beror självklart på att fler och fler spelar kontinuerligt spelar på händelser under matchernas gång.

Utseende och design

Denna spelsida har ljusa och välkomnande färger som gör att spelplattformen känns behaglig att använda sig av. Du hittar ett liknande tema över Speedy Bet precis som den generella Speedy hemsidan ser ut. Plattformen är väldigt användarvänlig och du kan enkelt hitta till dom olika favoritlagen, marknaderna och kommande matcher i din profil. Du kommer åt Speedy bet på din mobila plattform precis som vilket annat spelbolag. Speedy Bet är verkligen en sida som vi på Legit spel tycker att man ska ge en chans!

Insättning och uttag

Det absolut bästa med speedy Bet är just insättningar och uttag. Med den nya metoden av insättningar via ditt bankkonto och mobilt bankID så ser spelarna till att verifiera sig samtidigt som att pengarna både kan sättas in men även plockas ut direkt utan något krångel. Speedy Bet ser till att alla uttag som görs sker igenom samma betalningsmetod och på grund av att du redan är verifierad med ditt Mobila BankID så finns på ditt bankkonto inom fem minuter. Helt galet bra om du frågar oss. Du slipper långa registreringsprocesser och behandlingsmetoder som just nu ligger i det förflutna. Hos Speedy Bet kan du vara säker så att du får ut dina pengar direkt när du vill ha dom.

Uttag inom 5 minuter

Spela nu